Un moment, si us plauLA CUINA A TORREDEMBARRA

SORTEIG & CONCURS

No t’ho pensis, participa-hi!


RANXETS AMB PREMI

Sortejos omplint la teva butlleta

Al llarg de tot l’any tindran lloc diversitat d’actes de dinamització i difusió de la cuina local torrenca amb promocions i sortejos entre les persones que omplin aquesta butlleta amb 5 segells diferents dels restaurants participants.

DIVERSOS SORTEJOS DURANT TOT L’ANY

Entrega la teva participació

Per dipositar la butlleta i recollir els premis podeu adreçar-vos a la Regidoria de Turisme de Torredembarra, pg. Rafael Campalans, 10 · 43830 Torredembarra · T. +34 977 644 580

En compliment amb la Llei Orgànica de protecció de dades de caràcter personal (L.O. 15/1999 de 13 de desembre), posem al seu coneixement que les seves dades formen part d’un fitxer inscrit, responsabilitat de la Regidoria de Turisme de Torredembarra, les seves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat i diligència. Si vol exercir els seus drets de rectificació o cancel·lació de dades, pot dirigir-se al responsable del fitxer.


DESCARREGA LA BUTLLETA

SORTEJOS DURANT TOT EL 2018

PREMISCULTURA

Visites guiades

Descobreix el patrimoni indià i el Far de TorredembarraPASSEIG

Sortides marítimes

Passejades amb embarcació esportiva o tradicional pel litoral torrencCUINA

Lots de productes

Productes especialitzats de proximitat, els productes mes frescos del Tarragonès
CUINA

Llibres culinaris

Llibre de receptes dels Ranxets i la cuina a TorredembarraCUINA

Classe de cuina

A càrrec d’algun restaurador o assistència a la preparació d’algun RanxetTURISME

Lots de productes Turisme

Porta l’orgulll del territori amb imans, clauers, barrets indians, pósters, catàleg…


INSTAGRAM

Concurs de fotografia

Participa en el concurs de fotografia que organitza la Regidoria de Turisme de Torredembarra #RanxetsTdb

Load More

PROMOTOR

La Regidoria de Turisme de Torredembarra, promou el concurs “Ranxets” amb l’etiqueta #RanxetsTdb

La finalitat és realitzar un concurs fotogràfic online sense valor contractual entre els usuaris de la xarxa social mòbil Instagram, en què podran participar totes les persones físiques que compleixin les condicions establertes en aquestes bases.

Instagram no accepta ni avala i administra de cap manera la promoció, ni està associat a la mateixa.

TEMÀTICA DEL CONCURS

La temàtica del concurs és “Ranxets”. Volem que els usuaris captin amb els seus mòbils aquells llocs, moments o situacions que considerin representatius del Dtapes per Torredembarra.

Entre totes les imatges enviades pels usuaris se n’escollirà TRES fotografies, primer classificat, segon classificat i tercer classificat.

LEGITIMACIÓ DE PARTICIPACIÓ

Podrà participar en el present concurs qualsevol persona física, major de 18 anys, que compleixi les següents condicions: Per participar i tractar d’aconseguir el premi caldrà:

  • La imatge ha de correspondre amb la temàtica del Ranxets Torredembarra.
  • Pujar la imatge al compte personal de l’usuari participant a Instagram.
  • Compartir la imatge (publicar-la) a Instagram.

TERMINI

El termini de participació en el present concurs començarà l’11 de març fins al 31 de desembre 2017

SELECCIÓ DEL GUANYADOR

La selecció del guanyador es durà a terme el 31 de desembre de 2017 per membres del Consell de Turisme de Torredembarra. Per a la seva elecció es valorarà, entre altres, la qualitat, creativitat, originalitat, execució artística i el grau de relació amb el tema proposat, sempre segons el jurat. La Regidoria de Turisme de Torredembarra, podrà pujar al seu lloc web www.turismetorredembarra.cat i als seus perfils a les xarxes socials les fotografies que cregui convenients per difondre el concurs.

El concurs podria quedar desert si el jurat ho considera oportú.

A partir del 31 de desembre de 2017 els guanyadors serà avisats d’aquest fet via Instagram, i/o per les vies que es consideri oportunes per informar al guanyador. En cas d’impossibilitat manifesta de contactar amb el guanyador, es comunicarà aquesta circumstància via Instagram o al lloc web www.turismetorredembarra.cat . L’organització quedarà eximida de qualsevol responsabilitat i es podrà triar un altre guanyador prèvia comunicació. En el moment del lliurament del premi se sol·licitarà una identificació de l’usuari que demostri ser el titular del compte d’Instagram que ha resultat guanyador.

CONDICIONS

Les fotografies que incompleixin les bases establertes, o que fins i tot complint-les puguin vulnerar drets personals, resultar ofensives, inoportunes o discriminatòries seran desqualificades.

Només s’acceptaran imatges publicades a Instagram i que compleixin els punts detallats a les condicions particulars del concurs.

Cada participant podrà pujar tantes fotografies com vulgui.

No s’acceptaran fotografies realitzades fora de les dates establertes a les condicions particulars del concurs.

El fet que la fotografia tingui molts m’agrada o comentaris, no implicarà més possibilitats de guanyar.

Els concursants cedeixen els drets d’imatge de les seves fotografies perquè la Regidoria de Turisme de Torredembarra pugui usar-les en qualsevol dels canals de comunicació i suports de què disposa, pujar-les al seu lloc web www.turismetorredembarra.cat i als seus perfils a les xarxes socials.

Els guanyadors consenten que la Regidoria de Turisme de Torredembarra pugui utilitzar amb fins publicitaris el seu nom i imatge al material promocional relacionat amb aquesta campanya.

La participació en la present promoció suposa l’acceptació íntegra de les presents bases.PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

Els participants accepten, mitjançant la seva participació en el concurs, que els continguts i comentaris que siguin publicats en aquesta xarxa puguin ser compartits amb la resta d’usuaris d’Instagram i altres xarxes socials i declara tenir autorització de les persones identificables en les fotos participants. La participació en un concurs d’aquesta naturalesa suposa l’acceptació de les normes d’Instagram.

No és necessari el registre previ en cap aplicació, ni la Regidoria de Turisme de Torredembarra recollirà cap dada d’inscripció, ja que la participació és pública. Exclusivament per l’operativa del lliurament del premi és necessària la recollida de dades personals del guanyador que seran tractades d’acord amb la LOPD en els termes i condicions expressats en la política de tractament de dades de caràcter personal.

Així mateix és informat que en compliment amb la Llei Orgànica de protecció de dades de caràcter personal (L.O 15/1999 de 13 de desembre) posem en coneixement que les seves dades formen part d’un fitxer inscrit, responsabilitat de la Regidoria de Turisme de Torredembarra, les seves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat i diligència. Si vol exercir els seus drets de rectificació o cancel·lació de dades, pot dirigir-se al responsable del fitxer.

DRETS D’IMATGE

Els participants autoritzen que el seu nom d’usuari a Instagram i les fotografies remeses puguin ser publicades a la pàgina web de la Regidoria de Turisme de Torredembarra, en qualsevol dels canals oficials de comunicació de la Regidoria i a les xarxes socials (Facebook, Instagram, Twitter, etc.) en les quals tingui presència, i que puguin ser utilitzades per a la creació de peces i/o obres derivades (vídeos, anuncis, cartells, publicacions, etc.), amb el corresponent reconeixement i sempre que no se’n faci un ús comercial. Aquest fet no genera cap dret a favor dels participants a rebre cap contraprestació.

Cada participant manifesta i es responsabilitza d’ostentar els drets d’imatge i propietat intel·lectual sobre tot el material que s’utilitzi per al concurs, cedint-los a la Regidoria de Turisme de Torredembarra.

Es fa menció expressa al fet que Instagram no patrocina, avala, ni administra de cap manera aquesta promoció, ni està associat a ella.

Tots els drets sobre les imatges i continguts relacionats amb la campanya són propietat de la Regidoria de Turisme de Torredembarra.

PREMI

El lliiurament del premi tindrà lloc a la Regidoria de Turisme

El premi en les següents categories és:

PRIMER PREMI: consisteix en un dinar/sopar per dos persones en alguns dels establiments participants en Ranxets 2017. El premi no podrà ser bescanviat pel seu valor en metàl·lic. El lliurament del premi tindrà lloc abans del el 31 de desembre de 2017 (previ acord de la data amb el guanyador) al domicili social la Regidoria de Turisme de Torredembarra situat al Passeig Rafael Campalans, 10, de 43830 Torredembarra.

SEGON PREMI: Lot de Merchandaising de la Regidoria de Turisme de Torredembarra, més una visita al Far gratuïta per a 2 persones.

TERCER PREMI: Lot de Merchandaising de la Regidoria de Turisme de Torredembarra.

ACCEPTACIÓ DE LES BASES

La participació en la present promoció suposa l’acceptació íntegra de les presents bases i la submissió expressa de les decisions interpretatives que de les mateixes efectuï la Regidoria de Turisme de Torredembarra.

Adreça

Pg. Rafael de Campalans, 10
43830 TorredembarraE_MAIL

turisme@torredembarra.cat
#RanxetsTdbTelf:

977 644 580